Nën lupën e Stela Sallakut

Si më ngatërruan me pilotin në aeroport për shkak të veshjes së pazakontë

Si më ngatërruan me pilotin në aeroport për shkak të

Unë kam qenë gjithnjë partizane e veshjeve komode në fluturime të gjata. Për vete kam preferuar gjithmonë të vesh tuta, jo nga ato të palestrës, por Pacsun, Adidas ose Calvin Klein. T-shirt dhe bluza me kapuç ose ndonjëherë xhup fësh-fësh.

Si më ngatërruan me pilotin në aeroport për shkak të

Si më ngatërruan me pilotin në aeroport për shkak të

Si më ngatërruan me pilotin në aeroport për shkak të

Si më ngatërruan me pilotin në aeroport për shkak të

Si më ngatërruan me pilotin në aeroport për shkak të

Si më ngatërruan me pilotin në aeroport për shkak të

Ama ndonjëherë nuk dua të vesh thjesht diçka të rehatshme, por edhe me stil. Larg UGGS dhe larg veshjeve sportive. Kostume me xhaketë dhe pantallona 'flared', 'culottes' ose laps më kanë shoqëruar shpesh nëpër aeroporte. Patjetër zgjedh gjithnjë materiale që nuk mbajnë rrudhë. Këtë herë dola paksa nga korniza e veshjeve të aeroportit. Saqë një vajzë, që po priste me mua të hapej porta hyrëse për në avion, duke më parë nga koka tek këmbët, më pyeti, “Më falni, a do vonohemi dhe shumë? Kur nisemi? Jeni co-pilot apo jo?”

Si më ngatërruan me pilotin në aeroport për shkak të

Si më ngatërruan me pilotin në aeroport për shkak të

Si më ngatërruan me pilotin në aeroport për shkak të

Shapkat e zeza lëkurë i kombinova me çorape J.Crew të kuqe. Pantallonat blu, jelekt me kuadrate blu, këmishë të bardhë dhe kravatë. U ndjeva komode fillimisht për faktin se u ndjeva vetja me veshje smart-casual. Pastaj, edhe sa herë shihesha në pasqyrë, kishte një rregullsi tek çdo detaj.

Edhe tutat i vesh, sidomos në dimër kur mezi ngrohesh në lartësitë 10.000m e sipër. Edhe merr një sy gjumë duke parë film. Por ndonjëherë ama...