Nën lupën e Stela Sallakut

Vajzat e modës i lanë takat dhe veshën çizmet e skive. Ja si të vishesh me stil në pushimet dimërore

Vajzat e modës i lanë takat dhe veshën çizmet e skive. Ja

Na pëlqen të gjithëve, që pushimet e dimrit t’i kalojmë diku në një vend me borë.

Vajzat e modës i lanë takat dhe veshën çizmet e skive. Ja

Unë vjet vizitova një nga vendet malore me borë ,por nuk ma bëri zemra të bëj ski. Nuk jam e mirë me sportet, ama jam fanse e veshjeve dhe të gjithë aksesorëve të borës.

Në se ka njeri, që është profesionist me skitë si dhe di të kombinohet mirë edhe kur temperaturat janë nën zero, ata janë skandinavët. Janë mësuar me motin e ftohtë që herët dhe madje nuk u bëjnë përshtypje as ngricat.

Vajzat e modës i lanë takat dhe veshën çizmet e skive. Ja


Që të mos mbash kapuç gjatë gjithë kohës, berretat prej pelushi janë akoma më të bukura dhe më me stil. Sidomos kur i kombinoni me dizajnet e palltove me kuadrate.

Vajzat e modës i lanë takat dhe veshën çizmet e skive. Ja


Nëse të trembin xhupat me pupla, sepse të duken pa formë, ka dy versione shumë më interesante për t’i zëvendësuar. Njëri është dizenjuar nga Prada dhe tjetri mund të jetë i çfardoshëm, ama të dy kanë rrip beli. Madje shumë nga vajzat e Instagramit i kanë kombinuar edhe me fustane.

Vajzat e modës i lanë takat dhe veshën çizmet e skive. Ja

Vajzat e modës i lanë takat dhe veshën çizmet e skive. Ja

Të duhet një çantë me pelush, nga ato të mëdhatë me dy rripa (tote), në një nga ngjyrat dominante. Bën contrast të lezetshëm me palltot e zeza ose ato nude.

Vajzat e modës i lanë takat dhe veshën çizmet e skive. Ja

Meqë jemi tek sezoni i lejlasë, zgjidh një xhup lejla dhe kombinoje me aksesorë portokalli.

Vajzat e modës i lanë takat dhe veshën çizmet e skive. Ja

Syzet e skive mos i neglizho, sepse duhet të kenë patjetër filtër mbrojtës dhe të pwrshtaten me pjesën tjetër të veshjes. Nëse je tek ngjyrat e zeza, syzet zgjidhi në një nga nuancat portokalli ose blu.

Vajzat e modës i lanë takat dhe veshën çizmet e skive. Ja

Vajzat e modës i lanë takat dhe veshën çizmet e skive. Ja

Vajzat e modës i lanë takat dhe veshën çizmet e skive. Ja

Vajzat e modës i lanë takat dhe veshën çizmet e skive. Ja

Vajzat e modës i lanë takat dhe veshën çizmet e skive. Ja

Vajzat e modës i lanë takat dhe veshën çizmet e skive. Ja

Vajzat e modës i lanë takat dhe veshën çizmet e skive. Ja