Rajoni

Screenshot-i i grave nga Gjirokastra që postoi Majlinda Bregu jo pa arsye

Screenshot-i i grave nga Gjirokastra që postoi Majlinda Bregu jo pa arsye

#Roamingfree që u bë realitet vjet në korrik, nga RCC (Këshilli i Bashkëpunimit Rajonal), ka bërë që qytetarët e rajonit tonë të flasin pa kosto shtesë, por fiks si hashtagu “sinëshpi”.

Një grua gjirokastrite që udhëton shpesh për biznesin e saj me punime artizanale, i shkruan Majlinda Bregut duke i treguar eksperiencën dhe lehtësinë që #roamingfree i ka krijuar asaj dhe mikeve të saj.

Screenshot-i i grave nga Gjirokastra që postoi Majlinda Bregu jo pa arsye

Screenshot-i i grave nga Gjirokastra që postoi Majlinda Bregu jo pa arsye

Screenshot-i i grave nga Gjirokastra që postoi Majlinda Bregu jo pa arsye

Screenshot-i i grave nga Gjirokastra që postoi Majlinda Bregu jo pa arsye

“Është hera e parë që postoj një komunikim digjital si ky, për një punë të mirë që kemi”, shkruan Majlinda Bregu në Instagram teksa poston me leje bisedën me Lubianën.

“Arsyeja pse të shkruaj është se dua të të falenderoj pafund për facilitetin që na ke mundësuar për komunikimin me tel njësoj si brenda Shqipërisë. Je unike dhe ke vlera”, shkruan Lubiana, që e përshëndet Majlinda Bregun, iniciatoren e kësaj arritje, si Sekretare e Përgjithshme e RCC-së.