Shije

50 restorantet më të mirë të vitit, në Amerikë

50 restorantet më të mirë të vitit, në Amerikë

Nga Oklahoma City, në Porto Riko, në ishullin Orcas, në Uashington, reporterët e ushqimit të Neë York Time Cooking, shëtitën dhe krijuan listën me 50 restorantet më të mirë për vitin 2022.

Në disa hahet vetëm mish e në të tjerë, edhe sanduiç. Google për secilin. Në fotot e mëposhtme gjen emrin dhe vendndodhjen.

50 restorantet më të mirë të vitit, në Amerikë

50 restorantet më të mirë të vitit, në Amerikë

50 restorantet më të mirë të vitit, në Amerikë

Tiranapost.al