Shije

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Një shkrim i Buzzfeed ka mbledhur shumë foto tortash që i përkasin një foto tjetër. Thuajse të gjitha të të njëjtës formë, stil dhe shumë larg imagjinatës së sotme. Në shkrim komplimentohen konkurrentët e “Bake of”, programit në Netflix me torta, ku imagjinata shkon larg. Po si fillim shiko fotot e tortave të vjetra dhe në fund, ato të programit.

Paris Hilton në ditëlindjen e saj duke festuar në Los Angeles.

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Aktorja Carmen Electra duke fryrë qirinjtë në vitin 2002.

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Michael Jordan në ditëlindjen e tij të 33-të, në vitin 1996.

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Bill Clinton duke prerë tortën e ditëlindjes në avion, në 1993-shin.

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Modelja e Playboy Tiffany Holiday në vitin 2002.

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Në atë kohë guvernator, George W. Bush me tortën e ditëlindjes në vitin 1999.

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Ish-kryeministrja britanike Margaret Thatcher në ditëlindjen e vitit 1995.

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Princi Charles në ditëlindjen e 43-të, në vitin 1991.

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Sarah Ferguson me tortën e ditëlindjes së 40-të.

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Presidenti Bill Clinton (në atë kohë) me tortën e tij në 1996-ën.

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Ronald Reagan në ditëlindjen e vitit 1993.

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Tina Turner duke fikur qirinjtë në Dortmund, në vitin 1996.

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Princi Philip në ditëlindjen e vitit 1996.

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Nelson Mandela fik qirinjtë e ditëlindjes së 72-të, në vitin 1960.

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Sean ‘Puffy Combs’ dhe aktorja Angie Harmon në vitin 1998.

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Matthew Perry me tortën e ditëlindjes surprizë.

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Avril Lavigne në ditëlindjen e 18-të.

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Komediani Jerry Lewis dhe gruaja e tij në ditëlindjen e 69-të.

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Aktorja Phyllis Diller në ditëlindjen e 79-të, në vitin 1996.

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Tiffany Trump dhe nëna e saj Marla Maples duke fryrë qirinjtë e tortës me tematikë “Titanic”, në Florida, në vitin 1998.

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Presidenti George W. Bush duke ngrënë një copë tortë në vizitën tek zv.presidenti Dick Cheney.

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Legjenda e basketbollit, Hank Aaron në ditëlindjen e 65-të.

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Ehud Olmert nga Jeruzalemi dhe George Pataki nga Neë York duke ngrënë tortën e 3 mijë vjetorit të Jeruzalemit.

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Reperi Fredro Starr në ditëlindjen e 25-të, në 1996-ën.

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Rodney Dangerfield në ditëlindjen e 82-të.

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Fotot e tortave të programit në Netflix:

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?

Si dukeshin tortat e ditëlindjeve të një kohe tjetër?