Shije

Surprizë! Coca-Cola po prezanton një shije të re

Surprizë! Coca-Cola po prezanton një shije të re

Tre vite pa asnjë shije të re, erdhi momenti. Coca-Cola po hedh në treg Coca-Cola spicy.

Kur do mund t'i shijojmë? Nga 19 shkurti.

Shija e re përmban një nuancë mjedre dhe shije pikante.

U dedikohet të gjithë atyre që vdesin për ushqimet pikante.

Ky produkt i ri pasqyron strategjinë e Coca-Cola-s për të tërhequr konsumatorë të rinj duke eksperimentuar me shije inovative, por që gjithmonë bazohen në Coca-Colan klasike.