Showbiz

Festa e ditëlindjes all ‘Spice Girls’ e Lori Hoxhës në pandemi

Festa e ditëlindjes all ‘Spice Girls’ e Lori Hoxhës

Ngjyra rozë, flutura, lule dhe festa të personalizuara janë disa nga detajet që ka zbuluar deri tani Lori Hoxha për festën e ditëlindjes së saj të 27-të.

Festa e ditëlindjes all ‘Spice Girls’ e Lori Hoxhës

Të ftuarat e Lorit ishin vetëm 27 mikeshat më të dashura dhe më të afërtat për të, një përzgjedhje e bërë ndoshta edhe sepse ndodhemi në kushte pandemia, apo sepse sa më shumë vite kalon aq më shumë i kuptojmë miqtë e vërtetë.

Festa e ditëlindjes all ‘Spice Girls’ e Lori Hoxhës

Secila prej tyre mori një ‘notes’ se si i sheh blogerja me syrin e saj apo për rëndësinë që kanë për të.

Festa e ditëlindjes all ‘Spice Girls’ e Lori Hoxhës

Ndërkohë veshjet e Lori me mikeshat, e motrën, na kujtuan vajzat e famshme të ish-grupit ‘Spice Girls’, secila unike në stilin e saj, moderne apo e guximshme, por vëmendja ishte tek personazhi i mbrëmjes.

Siç u dallua edhe nga postimet në Insta Story një rëndësi gjatë festës iu dha këngëve shqiptare, ato me të cilat duket se blogerja e modës ka kujtimet e adoleshencës apo të fillim 20-tave. 

Po ashtu Lori kishte bërë një menu koktejesh, ku një prej tyre mbante emrin 'Psikoangle', pseudonimin që ia ka vendosur ajo vetes. 

Festa e ditëlindjes all ‘Spice Girls’ e Lori HoxhësFesta e ditëlindjes all ‘Spice Girls’ e Lori HoxhësFesta e ditëlindjes all ‘Spice Girls’ e Lori HoxhësFesta e ditëlindjes all ‘Spice Girls’ e Lori Hoxhës