Showbiz

Më shumë foto nga darka private e Dua Lipës me familjen Rama dhe Veliaj në Pallatin e Brigadave

Më shumë foto nga darka private e Dua Lipës me familjen Rama dhe

Një galeri fotosh në Instagramin e Dukagjin Lipës, babait të Duas shfaqet darka ku duken të pranishëm, kryeministri Rama me bashkëshorten e tij Linda, vajza Rea, ndërsa Veliaj me bashkëshorten Ajola.

Më shumë foto nga darka private e Dua Lipës me familjen Rama dhe

Më shumë foto nga darka private e Dua Lipës me familjen Rama dhe

Më shumë foto nga darka private e Dua Lipës me familjen Rama dhe

Më shumë foto nga darka private e Dua Lipës me familjen Rama dhe

Darka duket që është shtruar në ambientet e jashtme të Pallatit të Brigadave.

Më shumë foto nga darka private e Dua Lipës me familjen Rama dhe

Dukagjin Lipa shkruan: "Vizita në Rezidencën Mbretërore shqiptare me kryeministri Edi Rama ishte një eksperiencë e veçantë. Faleminderit që na bëtë të ndihemi pjesë e familjes tuaj. Me dashuri dhe respekt, familja Lipa".

Dua erdhi në Tiranë për nismën ku ajo u përfshi në rindërtimin e një kopshti në qendër të Tiranës.

Ajo ndodhet momentalisht në jug të Shqipërisë me pushime bashkë me familjem e saj dhe të dashurin Anwar Hadid.