Showbiz

Princ Leka reagon për herë të parë si baba

Princ Leka reagon për herë të parë si baba

Princ Leka Zogu II reagoi për herë të parë pas lajmeve për ardhjen në jetë të vajzës së tij. Ai konfirmon edhe njëherë emrin, trashëguar nga Mbretëresha Geraldinë.

Princ Leka reagon për herë të parë si baba

Si për rastësi, (ose mbase një zgjedhje e mami Elias) Geraldina II erdhi në jetë në përvjetorin e 18-të të ndarjes nga jeta të Mbretëreshës së Parë shqiptare.

Princ Leka reagon për herë të parë si baba

Ardhja në jetë e Geraldinës bën për herë të parë gjyshe dhe aktoren shqiptare Yllka Mujo, nënën e Elias.