Showbiz

Pse gratë priren të bien në dashuri me burra më të rinj

Pse gratë priren të bien në dashuri me burra më të rinj

Sot, gjithnjë e më shumë gra po zgjedhin të dalin me burra më të rinj. Të famshëm si Kate Moss, Priyanka Chopra dhe Heidi Klum nuk e shohin moshën si një pengesë kur bëhet fjalë për dashurinë. Në të shkuarën, shoqërimi me burra të rinj ishte më pak i pranuar nga shoqëria, por gjërat kanë ndryshuar. Gratë mund të zgjedhin atë me të cilin do të dalin dhe asgjë nuk do t'i pengojë.

Më poshtë do të gjeni disa nga arsyet pse gratë zgjedhin të dalin me burra më të rinj.

Burrat e rinj kanë erë më tërheqëse për gratë

Pse gratë priren të bien në dashuri me burra më të rinj

Burrat e rinj e përjetojnë botën ndryshe

Pse gratë priren të bien në dashuri me burra më të rinj

Burrat e rinj janë më elegantë

Pse gratë priren të bien në dashuri me burra më të rinj

Burrat e rinj janë plot energji

Pse gratë priren të bien në dashuri me burra më të rinj

Burrat e rinj nuk duan fëmijë

Pse gratë priren të bien në dashuri me burra më të rinj

Burrat e rinj kanë më shumë kohë për ju

Pse gratë priren të bien në dashuri me burra më të rinj

Burrat e rinj janë më pjellorë

Pse gratë priren të bien në dashuri me burra më të rinj

*Artikulli i marrë nga Bright Side përkthyer dhe përshtatur në shqip nga Tiranapost.al.