Showbiz

Video/ Fjalimi i Helen Mirren në SAG Awards që fitoi duartrokitjet e sallës

Video/ Fjalimi i Helen Mirren në SAG Awards që fitoi duartrokitjet e

Helen Mirren ishte një nga aktoret që u vlerësua me çmim gjatë natës së SAG Awards. Kur 76-vjeçarja u ngjit në podium për të marrë çmimin e saj mbajti edhe fjalimin e rastit që ishte momenti me pikant i mbrëmjes.


“Jeta, arritjet… tingëllojnë kaq madhështore

Supozoj se jam ende gjallë, duke qenë se jam e pranueshme Akoma.

Gjithçka që kam arritur deri tani është meritë e mantrës sime që është ‘Ji në kohë dhe mos u bëj budallaqe’.

Faleminderit shumë SAG për këtë çmim. Unë e urrej ta them fjalën SAG në moshën që kam. Jam vazhdimisht në ‘sag’ (mungesë fuqie)”.

Kështu iu drejtua të pranishmëve duke luajtur pak me fjalës sag, që në anglisht do të thotë mungesë fuqie apo ulje e ritmit.