#Shqipëriajonë

Artikulli për Shqipërinë: 15 plazhet që duhen vizituar këtë vit

Artikulli për Shqipërinë: 15 plazhet që duhen vizituar

Shqipëria do ju befasojë, shkruan autorja Krishna Teja në artikullin që ka publikuar për vendin tonë në blogun e njohur turistik, pickyourtrail.com. Fokusi është tek plazhet, për të cilat siç shkruhet në blog duhen vizituar patjetër këtë vit.

Lexoni si më poshtë:

”Vija jugore bregdetare e Shqipërisë është e mbushur me fshatra të bukur, rrugët me kalldrëm dhe plazhe me ujëra të kthjellëta.

Shqipëria ka shumë befasi, është kthyer një destinacion i njohur veror. Vija bregdetare befasuese dhe plazhet e mrekullueshme janë arsyet pse ky vend tërheq kaq shumë turistë.

Riviera Shqiptare është ”shtëpia” e shumë vendeve interesante dhe nëse planifikoni të udhëtoni, ju rendisim 15 plazhet më të mira që duhet të vizitoni në vitin 2020.

1. Plazhi i Gjipesë

Artikulli për Shqipërinë: 15 plazhet që duhen vizituar

2. Plazhi i Gramës

Artikulli për Shqipërinë: 15 plazhet që duhen vizituar

3. Plazhi i Dhërmiut

Artikulli për Shqipërinë: 15 plazhet që duhen vizituar

4. Drimadhes

Artikulli për Shqipërinë: 15 plazhet që duhen vizituar

5. Plazhi i Livadhit

Artikulli për Shqipërinë: 15 plazhet që duhen vizituar

6. Borshi

Artikulli për Shqipërinë: 15 plazhet që duhen vizituar

7. Plazhi i Lukovës

Artikulli për Shqipërinë: 15 plazhet që duhen vizituar

8. Plazhi Pulëbardha

Artikulli për Shqipërinë: 15 plazhet që duhen vizituar

9. Plazhi i Mangos

Artikulli për Shqipërinë: 15 plazhet që duhen vizituar

10. Plazhi i Pasqyrave

Artikulli për Shqipërinë: 15 plazhet që duhen vizituar

11. Ksamili

Artikulli për Shqipërinë: 15 plazhet që duhen vizituar

12. Plazhi i Palasës

Artikulli për Shqipërinë: 15 plazhet që duhen vizituar

 13. Durrësi

Artikulli për Shqipërinë: 15 plazhet që duhen vizituar

14. Plazhi i Jalës

Artikulli për Shqipërinë: 15 plazhet që duhen vizituar

15. Rana e Hedhun

Artikulli për Shqipërinë: 15 plazhet që duhen vizituar

Linkun me artikullin e plotë e gjeni si më poshtë: https://pickyourtrail.com/blog/beaches-in-albania/

Artikulli për Shqipërinë: 15 plazhet që duhen vizituar