#Shqipëriajonë

Më e veçanta e kanioneve të Holtës qëndron tek balta

Më e veçanta e kanioneve të Holtës qëndron tek balta

Kanione nuk ka vetëm Berati, ka edhe Gramshi dhe quhen Kanionet e Holtës. Një lexues i Tiranapost.al sugjeron për #Shqipëriajonë të provoni këtë eksperiencë që është përtej xhiros.

Më e veçanta e kanioneve të Holtës qëndron tek balta

Balta që gjendet rreth e rrotull kanioneve është më përmbajtje squruri.

Nëse po pyet veten se për ç`shërben kjo baltë me squfur, ta sqarojmë.

Squfuri është i mirë për lëkurën dhe ka veti kurative e estetike.

Po nëse nuk ke qenë asnjëherë në Gramsh e nuk orientohesh dot?

Fjori që e ka sugjeruar këtë eksperiencë premton se mirëpret këdo që ka dëshirë të vizitojë këto kanione.

Ku mund ta gjeni Fjorin?

Tek ky linku në Instagram.

Ja, ka sjellë disa foto nga aventura e saj.

Më e veçanta e kanioneve të Holtës qëndron tek balta

Më e veçanta e kanioneve të Holtës qëndron tek balta

Më e veçanta e kanioneve të Holtës qëndron tek balta

Më e veçanta e kanioneve të Holtës qëndron tek balta

Tiranapost.al