#Shqipëriajonë

Një drekë a darkë mes ‘4 valltareve’ në Ksamil

Një drekë a darkë mes ‘4 valltareve’ në Ksamil

Rezervove për pushime? Nëse zgjedhja jote ka qenë, Saranda dhe Ksamili, restorantin ku do hash po ta sugjerojmë ne në rubrikën #Shqipëriajonë. “Deti jon” është për ty që vdes për peshkun dhe frutat e detit, por edhe për mishin që s`e preferon vetëm në pushimet e dimrit në mal. “Ne i bëjmë të gjitha”, kjo është motoja e bar dhe restorant “Deti jon” e shkruar me të mëdha edhe mbi menu.

Një drekë a darkë mes ‘4 valltareve’ në Ksamil

Një drekë a darkë mes ‘4 valltareve’ në Ksamil

Ku ndodhet?

Tek Sheshi 4- valltaret, rruga Ksamil-Butrint.

Një drekë a darkë mes ‘4 valltareve’ në Ksamil

Një drekë a darkë mes ‘4 valltareve’ në Ksamil

Një drekë a darkë mes ‘4 valltareve’ në Ksamil

Një drekë a darkë mes ‘4 valltareve’ në Ksamil

Do të shikosh disa foto të ambientit dhe të pjatave? I ke më poshtë.

Një drekë a darkë mes ‘4 valltareve’ në Ksamil

Një drekë a darkë mes ‘4 valltareve’ në Ksamil

Një drekë a darkë mes ‘4 valltareve’ në Ksamil

Një drekë a darkë mes ‘4 valltareve’ në Ksamil

Një drekë a darkë mes ‘4 valltareve’ në Ksamil

Një drekë a darkë mes ‘4 valltareve’ në Ksamil

Një drekë a darkë mes ‘4 valltareve’ në Ksamil

Një drekë a darkë mes ‘4 valltareve’ në Ksamil

Një drekë a darkë mes ‘4 valltareve’ në Ksamil

Një drekë a darkë mes ‘4 valltareve’ në Ksamil

Nëse do të rezervosh paraprakisht që ta gjesh të shtruar, po ta japim edhe numrin: 0692767955

Pushime të bukura dhe të shijshme!