Shtëpia që dua

20 foto brenda shtëpisë së re që bleu Britney Spears dhe burri i saj

20 foto brenda shtëpisë së re që bleu Britney Spears dhe

Britney Spears dhe burri i saj Sam Asghari kanë blerë një shtëpi së bashku në Kaliforni. Nuk ka humbur kohë. Kanë nisur të shpërngulen që në ditën që e blenë. Makinat e tyre dhe dy kamionë të mëdhenj janë parë afër shtëpisë. Rezidenca ka kushtuar 11.8 milionë dollarë dhe është paguar kryesisht nga pasuria 60 milionë dollarëshe e Britney-t.

20 foto brenda shtëpisë së re që bleu Britney Spears dhe

20 foto brenda shtëpisë së re që bleu Britney Spears dhe

Vila është e madhe, ka hapësira edhe jashtë saj, dhe është e mjaftueshme edhe për ditët kur Britney merr djemtë e saj. Ata jetojnë shumë pranë, në të njëjtën lagje me babain e tyre, Kevin Federline.

20 foto brenda shtëpisë së re që bleu Britney Spears dhe

20 foto brenda shtëpisë së re që bleu Britney Spears dhe

20 foto brenda shtëpisë së re që bleu Britney Spears dhe

20 foto brenda shtëpisë së re që bleu Britney Spears dhe

20 foto brenda shtëpisë së re që bleu Britney Spears dhe

Ata nuk ishin prezentë në dasmën e Britney-t, por përfaqësuesi i Kevin Federline, tha se djemtë janë të lumtur për nënën e tyre dhe se nuk shkuan në dasmë për të mos e marrë gjithë vëmendjen që duhet të ishte tek ajo, në ditën e saj.

20 foto brenda shtëpisë së re që bleu Britney Spears dhe

20 foto brenda shtëpisë së re që bleu Britney Spears dhe

20 foto brenda shtëpisë së re që bleu Britney Spears dhe

Britney e ka zakon që bën vazhdimisht video në shtëpi dhe sidomos në oborr, për t`i postuar në Instagram. Tani do të ketë edhe më shumë hapësirë dhe një superpishinë jashtë shtëpisë.

20 foto brenda shtëpisë së re që bleu Britney Spears dhe

20 foto brenda shtëpisë së re që bleu Britney Spears dhe

20 foto brenda shtëpisë së re që bleu Britney Spears dhe

20 foto brenda shtëpisë së re që bleu Britney Spears dhe

20 foto brenda shtëpisë së re që bleu Britney Spears dhe

20 foto brenda shtëpisë së re që bleu Britney Spears dhe

20 foto brenda shtëpisë së re që bleu Britney Spears dhe

20 foto brenda shtëpisë së re që bleu Britney Spears dhe

20 foto brenda shtëpisë së re që bleu Britney Spears dhe

Disa foto tregojnë luksin që e pret aty brenda, ku nuk mungon as kinemaja private.

20 foto brenda shtëpisë së re që bleu Britney Spears dhe

Ndërkaq nuk është ende e qartë nëse do ta shesë shtëpinë e vjetër apo jo.

20 foto brenda shtëpisë së re që bleu Britney Spears dhe

Tiranapost.al