Shtëpia që dua

3 gjëra që tërheqin energji pozitive në shtëpinë tuaj

3 gjëra që tërheqin energji pozitive në shtëpinë

Nëse doni pozitivitet në shtëpinë tuaj, pa bërë kompromise në dekor, ja 3 gjërat që do t'ju ndihmojnë ta tërheqni atë.

Bimët e brendshme e bëjnë ajrin të ndihet më i lehtë

3 gjëra që tërheqin energji pozitive në shtëpinë

Bimët e brendshme jo vetëm që do ta mbajnë ajrin e brendshëm të freskët dhe të pastër, por gjithashtu do të përhapin pozitivitet dhe lumturi në shtëpinë tuaj.

Mbajini dritaret hapur

3 gjëra që tërheqin energji pozitive në shtëpinë

Nëse shtëpisë tuaj i mungojnë dritaret, mund të dëshironi të merrni në konsideratë një mundësi tjetër. Por nëse jeni me fat dhe preferoni t'i mbani dritaret të mbyllura me perde të hapura, është koha që të mos e bëni më. Drita natyrale tërheq energji pozitive dhe e mbush shtëpinë tuaj me atmosferë të mirë.

Ndizni shtëpinë tuaj

Nëse errësira ju bën të ndiheni komod dhe ngrohtë, mund të dëshironi të bëni kompromis me rehatinë. Përveç dritës natyrale, edhe dritat artificiale përhapin magjinë e tyre. Zgjidhni nga drita e ngrohtë e verdhë ose e bardhë e ndritshme dhe shikoni ndryshimin.

*Tiranapost.al