Shtëpia që dua

3 këshilla për dekorim sa më të mirë në ambientet e brendshme të shtëpisë

3 këshilla për dekorim sa më të mirë në ambientet
Nëse gjithmonë keni ëndërruar për një shtëpi të bukur dhe të mirëmbajtur, megjithatë, edhe pasi keni blerë shumë produkte nga më cilësoret nuk e keni arritur atë pamje mund të keni gabuar me qasjen tuaj.

Një shtëpi e bukur nuk ka nevojë domosdoshmërisht për elemente luksoze, kreativiteti juaj dhe qasja e duhur do t'ju ndihmojë të bëni më të mirën në shtëpinë tuaj.

Këtu janë 3 sekrete që duhet të dini.

Mos e mbushni shtëpinë me shumë produkte

3 këshilla për dekorim sa më të mirë në ambientet

Ne të gjithë duam produktet më të mira e më të bukura për shtëpinë tonë, por mbushja e shtëpisë me shumë elementë vetëm sa do ta bëjë atë të duket e rrëmujshme dhe e çrregullt. Kini kujdes me çfarë po i mbushni hapësirat e shtëpisë tuaj. Shumë orendi, qilima, panorama ose vazo vetëm sa do të shtojnë rrëmujën dhe do t’ia heqin bukurinë shtëpisë tuaj.

Zgjidhni ngjyrat e duhura

3 këshilla për dekorim sa më të mirë në ambientet

Përpiqemi të zgjedhim ngjyrat më të mira dhe më të ndritshme për shtëpinë tonë, prandaj zgjedhja e ngjyrave të errëta nuk duhet kurrë një opsion pasi ëshjtë e vështirë të luhet me to. Ngjyrat e errëta mund të jenë të ndërlikuara, në vend të kësaj zgjidhni ngjyra të lehta, veçanërisht ato që kombinohen mirë me mobiljet dhe dekoret e tjera. Sigurohuni që ngjyrat që përdorni t'i japin shtëpisë një ndjesi të freskët dhe të lehtë.

Ndriçoni shtëpinë

3 këshilla për dekorim sa më të mirë në ambientet

Mos harroni të ndriçoni shtëpinë me llamba dhe drita të ndritshme. Mbani dritaret hapur dhe lëreni dritën natyrale të hyjë në ambjentet e shtëpisë. Kjo do të sjellë pozitivitet dhe lumturi, ndërsa shtëpia juaj do të duket elegante dhe e bukur. Nëse keni një buxhet të lartë, edhe llambadarët do të duken të mrekullueshëm. Megjithatë, sigurohuni që të balanconi dritën natyrale dhe artificiale.