Shtëpia që dua

3 këshilla për dekorimin e shtëpisë që do t'ju vijnë në ndihmë

3 këshilla për dekorimin e shtëpisë që do t'ju

Pavarësisht se sa kreativ është dikush kur bëhet fjalë për dekorimin e shtëpisë, ju duhet të përballeni me blloqe krijuese. Nga vendi ku duhet mbajtur tavolina anësore deri tek ngjyra e perdeve që do të funksionojnë më mirë për dhomën e ndenjes, ka një bollëk gjërash që krijojnë konfuzion dhe na lënë të mendojmë se çfarë të bëjmë dhe çfarë jo.

Nëse edhe ju jeni duke vuajtur nga një gjë e tillë, ose po planifikoni të zhvendoseni së shpejti, këtu janë disa këshilla që do t'ju vijnë në ndihmë.

Thyeni rrëmujën

3 këshilla për dekorimin e shtëpisë që do t'ju

Rregulli i parë dhe kryesor i dekorimit të shtëpisë është të thyeni rrëmujën. Evitoni çdo gjë që skakton rrëmujë në shtëpinë tuaj.Mos harroni, çdo gjë që shkakton rrëmujë nuk mund të shtojë kurrë bukurinë e shtëpisë tuaj, pavarësisht sa luksoze duket apo është.

Balanconi elementet

3 këshilla për dekorimin e shtëpisë që do t'ju

Kur të keni mbaruar me heqjen e rrëmujës, një gjë tjetër që duhet mbajtur parasysh është të balanconi elementët. Me këtë nënkuptojmë, ndërsa tavolina në cep të dhomës mund të mos e shtojë rrëmujën, por nëse nuk përzihet mirë dhe i jep dhomës tuaj një pamje të ekuilibruar, ky nuk është vendi i duhur për të. Pra, përpara se të ndiheni të lumtur për blerjen e asaj tavoline sigurohuni që të jeni në gjendje të gjeni një vend të përsosur ku kompleton me të gjithë elementët e tjerë dhe gjithashtu i balancon ato.

Minimaliste është e ardhmja

Bota e dekorit të shtëpisë po ndryshon dhe e ardhmja është minimaliste tani. Pra, thyejeni traditën e mbushjes së shtëpisë tuaj me gjithçka që ju kënaq sytë dhe bëhuni minimalist. E bardha është një mundësi e shkëlqyer për të arritur këtë pamje. Nga muret te mobiliet, lyejeni të bardhë. Thënë kështu, mos harroni të shtoni një nuancë ngjyrash në të bardhën e thjeshtë për të arritur pamjen tuaj të dëshiruar.

Tiranapost.al