Shtëpia që dua

3 këshilla sekrete që do të nxjerrin në pah më të mirën e shtëpisë tuaj

3 këshilla sekrete që do të nxjerrin në pah më të

Nëse gjithmonë keni ëndërruar për një shtëpi të bukur, por s`ia keni arritur, mbase nuk keni ditur mënyrën e duhur për ta bërë.
Një shtëpi e bukur nuk ka nevojë domosdoshmërisht për elemente luksoze, kreativiteti është kryesori.

Këtu janë 3 sekrete që duhet të dini.

Mos e mbushni shtëpinë tuaj me shumë elementë

Ndërsa ne të gjithë duam elementët më të mirë në shtëpinë tonë, por më tepër nga sa jabnë të nevojshëm, do të bënin të dukej rrëmujë.

3 këshilla sekrete që do të nxjerrin në pah më të

Zgjidhni ngjyrat e duhura

Ndërsa ne të gjithë duam ngjyrat më të mira dhe më të ndritshme në shtëpinë tonë, zgjedhja e ngjyrave të errëta nuk është kurrë një opsion i mirë nëse nuk keni kreativitetin për të luajtur me to. Ngjyrat e errëta mund të jenë të ndërlikuara. Në vend të kësaj, zgjidhni ngjyra të lehta, veçanërisht ato që përzihen mirë me mobiljet dhe dekoret e tjera. Shmangni ngjyrat që duken të ndezura pasi ato mund të ndikojnë negativisht në humorin tuaj. Sigurohuni që ngjyrat që përdorni t'i japin shtëpisë tuaj një ndjesi të freskët dhe të lehtë.

3 këshilla sekrete që do të nxjerrin në pah më të

Ndriçoni shtëpinë tuaj

Mos harroni të ndriçoni shtëpinë tuaj me llamba dhe drita të ndritshme. Mbajini dritaret hapur dhe lëreni dritën natyrale të hyjë në shtëpinë tuaj. Kjo do të sjellë pozitivitet dhe lumturi. Shtëpia juaj do të duket elegante dhe e bukur. Nëse keni një buxhet të lartë, edhe llambadarët do të duken të mrekullueshëm. Megjithatë, sigurohuni që po balanconi dritën natyrale dhe artificiale.