Shtëpia që dua

3 ngjyra që e bëjnë shtëpinë tuaj të duket më e madhe

3 ngjyra që e bëjnë shtëpinë tuaj të duket më

Të gjithë duam kombinimin më të mirë të ngjyrave në shtëpinë tonë. Ndërsa disa ngjyra mund të duken tërheqëse, ato mund ta bëjnë dhomën tuaj të duket e rrëmujshme dhe e ngushtë. Prandaj, është gjithmonë një zgjedhje e mençur të shkoni me ngjyra që mund të mos duken aq të gjalla, por që do ta bëjnë shtëpinë tuaj të duket më e madhe, veçanërisht nëse keni dhoma më të vogla.

Pra, herën tjetër që të vendosni të lyeni shtëpinë tuaj, zgjidhni nga këto 3 ngjyra.

E bardha

Nuk mund të gaboni kurrë me të bardhën. Kjo ngjyrë klasike dhe e thjeshtë shton thellësinë e dhomës tuaj duke e bërë atë të duket më e madhe dhe e gjerë. Nëse jeni duke luftuar për hapësirë në shtëpinë tuaj të re, thjesht besoni të bardhës dhe shikoni ngjyrën të përhapë magjinë e saj.

Blu e hapur

Ashtu si e bardha, nuancat e blusë së lehtë i japin dhomës tuaj një efekt zmadhimi. Ngjyrat e lehta priren të shtojnë thellësinë dhe ta bëjnë dhomën të duket e gjerë. Pra, nëse e bardha nuk është ngjyra e zgjedhjes suaj, bluja e lehtë do të bëjë gjithashtu punën për ju. Nëse dëshironi, mund t'i kombinoni të dyja në shtëpinë tuaj dhe të shihni se si shkon.

E verdhë

Kjo ngjyrë e jetës i bën dhomat tuaja të duken më të mëdha në një çast. Megjithatë, ndonjëherë mund të jetë një ngjyrë e ndërlikuar për të luajtur për shkak të gjallërisë. Pra, sigurohuni që përpara se të shkoni për këtë zgjedhje të guximshme, të dini se me çfarë lloj mobiljesh do ta kombinoni. Një gabim i vogël mund ta lërë shtëpinë tuaj në një rrëmujë të plotë.