Shtëpia që dua

5 ide dekorimi francez për ta shndërruar shtëpinë tuaj në një banesë elegante

5 ide dekorimi francez për ta shndërruar shtëpinë tuaj
Po mendoni t'i jepni hapësirës suaj një prekje të dekorit francez? Është gjithmonë një ide e mirë të bashkoni stile të ndryshme dekorimi për t'i dhënë shtëpisë tuaj një prekje unike dhe çfarë është më e mirë se dekori francez. Dizajni elegant pa mundim është i shkëlqyeshëm për ata që përpiqen t'i japin shtëpisë së tyre një ndryshim elegant pa u shqetësuar shumë për ta bërë gjithçka perfekte.

Këtu janë 5 ide dekorimi francez për të transformuar hapësirën tuaj.
1- Dekori francez ka të bëjë me elegancën dhe luksin të ndërthurur me historinë e pasur të vendit. Mendoni për llambat e dyshemesë dhe pjesët antike që i shtojnë karakter dekorit.

2- Dekori francez nuk është vetëm të bashkoni dizajne të ndryshme, por ka të bëjë gjithashtu me stilin e jetesës franceze.

3- Kur flasim për dekor francez, nënkuptojmë thjeshtësinë me një përzierje të cilësisë së mirë dhe të re, të mbushura me kujtime për të krijuar një hapësirë të dashur.

4- Një aspekt tjetër i këtij stili dekorimi është ripërdorimi dhe riciklimi. Dekoroni shtëpinë tuaj në mënyrë ekologjike. Rishpikni dhe ripërdorni elementë të ndryshëm për procesin.

5- Gjithashtu, përzierja e ngjyrave, duke përfshirë periudha kohore dhe stile të ndryshme është ajo që duhet të bëni për të krijuar një atmosferë franceze në shtëpinë tuaj.