Shtëpia që dua

7 sekrete të Feng Shui për të tërhequr dashurinë dhe pasurinë në shtëpinë tuaj

7 sekrete të Feng Shui për të tërhequr dashurinë dhe

Praktika e lashtë kineze e Feng Shui-t ofron shumë më tepër sesa thjesht përcaktimi i saktë i elementeve dekorative në një kornizë. Duke qenë një bashkim i artit dhe shkencës, ligjet speciale të Feng Shui jo vetëm që ndihmojnë në shfrytëzimin e një mjedisi të lumtur dhe pozitiv në shtëpi, por mund të tërheqin dashuri dhe pasuri në shtëpinë tuaj.

Këtu janë 7 sekrete për të tërhequr dashurinë dhe pasurinë me Feng Shui:

Kujdesuni për pjesën e përparme

7 sekrete të Feng Shui për të tërhequr dashurinë dhe

Hyrja është një nga aspektet kryesore të një shtëpie. Prandaj, stolisja me elementë të saktë është mjaft e rëndësishme. Feng Shui thotë se duhet të mbani një bimë afër derës kryesore ose hyrjes për të ftuar pozitivitetin dhe pasurinë në mjedisin tuaj. Për më tepër, mbajeni të pastër, pasi ajo mund të tërheqë mundësi të shumta.

Organizoni tryezën rrethore të ngrënies

7 sekrete të Feng Shui për të tërhequr dashurinë dhe

Zona e ngrënies është një hapësirë ​​e rëndësishme kur bëhet fjalë për të gjeneruar dashuri. Sigurohuni që të hiqni tavolinat drejtëkëndësh nga zona juaj e ngrënies për të hequr ndikimin e energjive negative përreth dhe shtoni tavolina të rrumbullakëta.

Shtoni bimë

7 sekrete të Feng Shui për të tërhequr dashurinë dhe

Bimët në vazo janë natyralisht qetësuese për sytë dhe janë të spikatura për të qetësuar mendjen ndërsa kurojnë një mjedis pa stres dhe energji pozitive. Shtimi i tyre tërheq para dhe energji pozitive. Një trup ujor është i lidhur me elementët e pasurisë dhe për këtë arsye në hapësirën tuaj mund të shtohet edhe një objekt dekorativ tavoline me një shatërvan ose ujë lëvizës.

Krijoni një dhomë gjumi komode

7 sekrete të Feng Shui për të tërhequr dashurinë dhe

Kur bëhet fjalë për tërheqjen e dashurisë, dhoma e gjumit luan një rol të rëndësishëm! Në mënyrë që të krijoni marrëdhënie të dashura dhe të qëndrueshme, ju duhet të dekoroni dhomën tuaj të gjumit në një mënyrë jashtëzakonisht komode. Mbajeni madhësinë e krevatit të vogël dhe vendosni perde. Sipas Feng Shui, njerëzit zakonisht janë të shkëputur emocionalisht kur dhoma e gjumit është e madhe dhe bosh.

Siguroni pastërti të plotë në kuzhinë

Kuzhina juaj është e ndërlidhur për të magjepsur pasurinë. Sigurohuni që t'i mbani pllakat të pastra dhe të mbani një higjienë të mirë në kuzhinën tuaj.

Sillni gjithçka në dyshe

Nëse po përpiqeni të tërheqni dashurinë në mjedisin tuaj, atëherë mos sillni kurrë një gjë të vetme në shtëpinë tuaj. Qofshin mobilje apo artefakte muri, sillni gjithçka dyfish pasi artikujt solo vetëm sa shtojnë një ndjenjë vetmie në shtëpi. Energjia e partneritetit mund të integrohet vetëm me çifte dyshe.