Shtëpia që dua

8 mënyra të thjeshta për ta bërë shtëpinë tuaj të duket më luksoze

8 mënyra të thjeshta për ta bërë shtëpinë

Disa njerëz mendojnë se kushton një pasuri për ta bërë shtëpinë të duket si ato që shihni në revista. Dhe njerëz të tjerë përdorin një vorbull ngjyrash dhe modelesh në shtëpitë e tyre në përpjekje për t'i bërë ato të duken luksoze. Megjithatë, sekreti i një shtëpie elegante qëndron tek thjeshtësia dhe minimalizmi.

Disa këshilla:

1. Zëvendësoni peshqirët me ngjyra me të bardhë

8 mënyra të thjeshta për ta bërë shtëpinë

2. Përdorni shtrat të bardhë

8 mënyra të thjeshta për ta bërë shtëpinë

3. Dekoroni me fruta

8 mënyra të thjeshta për ta bërë shtëpinë

4. Vendosni disa burime drite

8 mënyra të thjeshta për ta bërë shtëpinë

5. Përdorni pasqyra dekorative

8 mënyra të thjeshta për ta bërë shtëpinë

6. Blini komplete që përputhen

8 mënyra të thjeshta për ta bërë shtëpinë

7. Përdorni tabaka

8 mënyra të thjeshta për ta bërë shtëpinë

Tiranapost.al