Shtëpia që dua

Brenda apartamentit Nju Jorkez të Gigi Hadid, plot ngjyra

Brenda apartamentit Nju Jorkez të Gigi Hadid, plot ngjyra

Si jeton një supermodele? Gigi Hadid ka një apartament në Nju Jork, të cilin e ka ndarë edhe me miqtë e saj virtualë.

Brenda apartamentit Nju Jorkez të Gigi Hadid, plot ngjyra

Ky është apartamenti ku ajo u izolua gjatë Covid-it, kështu që ia vlejti përkushtimi 1-vjeçar me të.

Brenda apartamentit Nju Jorkez të Gigi Hadid, plot ngjyra

Brenda apartamentit Nju Jorkez të Gigi Hadid, plot ngjyra

Brenda apartamentit Nju Jorkez të Gigi Hadid, plot ngjyra

E kompletuar me gjithçka, nga skitë dekorative në dhomën e ndenjes, tek makaronat e thara dhe të lyera në kuzhinë.

Brenda apartamentit Nju Jorkez të Gigi Hadid, plot ngjyra

Brenda apartamentit Nju Jorkez të Gigi Hadid, plot ngjyra

Shtëpia është e larmishme dhe nuk ruan të njëjtin stil. Kuzhina është në stilin e një shtëpie ferme, kurse tualeti si në hotelet luksoze.

Brenda apartamentit Nju Jorkez të Gigi Hadid, plot ngjyra

Dhe kush e ka ndihmuar në gjithë këtë arredim? Kush tjetër, veç nënës së saj Yolanda.

Brenda apartamentit Nju Jorkez të Gigi Hadid, plot ngjyra

Brenda apartamentit Nju Jorkez të Gigi Hadid, plot ngjyra