Shtëpia që dua

Brenda shtëpisë luksoze të Alicia Keys, buzë një shkëmbi e me pamje nga oqeani

Brenda shtëpisë luksoze të Alicia Keys, buzë një

Për më shumë se një dekadë, Razor House, në Kaliforni është përshkruar si një kryevepër arkitekturore'dhe si shtëpia më e lezetshme e Amerikës.

Brenda shtëpisë luksoze të Alicia Keys, buzë një

Që prej 2019-ës është në pronësi të këngëtares Alicia Keys, dhe bashkëshortit të saj, producentit Kasseem Dean. Ata jetojnë në këtë vilë me dy djemtë e tyre dhe e quajnë “Toka e ëndrrave”.

Brenda shtëpisë luksoze të Alicia Keys, buzë një

Brenda shtëpisë luksoze të Alicia Keys, buzë një

Keys thotë se rezidenca e gjerë, gati 11 mijë metra katrorë me pamje nga Oqeani Paqësor është vendi ideal për të krijuar ëndrra dhe për t`i realizuar ato.

Brenda shtëpisë luksoze të Alicia Keys, buzë një

Brenda shtëpisë luksoze të Alicia Keys, buzë një

Brenda shtëpisë luksoze të Alicia Keys, buzë një

Ata tregojnë sot sesi donin ta blinin disa vjet më parë, por u iku nga duart dhe kur vila u vu prapë në shitje e agjenti i pasurive të paluajtshme i kontaktoi, nuk hezituan ta blinin.

“Çdo mur në këtë shtëpi, çdo pjesë e saj është skulpturë,” thotë Dean që e lidh më shumë me skulpturën sesa me arkitekturën krijimin e saj.

Brenda shtëpisë luksoze të Alicia Keys, buzë një

Brenda shtëpisë luksoze të Alicia Keys, buzë një

Pasi e blenë shtëpinë, ia lanë në dorë arredimin e brendshëm arkitektes Kelly Behun.

“Ka shumë arredues që dinë të vendosin gjëra të shtrenjta në shtëpinë tuaj, por nuk dinë të vënë shpirt në to. Mungon shpirti. Kelly ka shpirt”, thotë ai.

Brenda shtëpisë luksoze të Alicia Keys, buzë një

Behun futi ngrohtësinë në këtë shtëpi duke integruar elementë druri, qilima leshi maroken dhe ndenjëse të veshur me pëlhura të buta.

Brenda shtëpisë luksoze të Alicia Keys, buzë një

Brenda shtëpisë luksoze të Alicia Keys, buzë një

Brenda shtëpisë luksoze të Alicia Keys, buzë një

Pastaj çifti mori me vete në shtëpinë e re edhe koleksionet e artit që secili më vete kishte grumbulluar 20 vitet e fundit.

Brenda shtëpisë luksoze të Alicia Keys, buzë një

Brenda shtëpisë luksoze të Alicia Keys, buzë një

Brenda shtëpisë luksoze të Alicia Keys, buzë një

Alicia dhe Dean njihen në botën e miqësive të shoëbizit si çifti i festave. Ata nuk kanë as problemin se do të shqetësojnë fqinjët, duke qenë se janë të vetmit mbi një shkëmb, kështu që festat që organizojnë janë të shpeshta.

Brenda shtëpisë luksoze të Alicia Keys, buzë një

Brenda shtëpisë luksoze të Alicia Keys, buzë një

Brenda shtëpisë luksoze të Alicia Keys, buzë një

Brenda shtëpisë luksoze të Alicia Keys, buzë një

Brenda shtëpisë luksoze të Alicia Keys, buzë një

Brenda shtëpisë luksoze të Alicia Keys, buzë një

Dyert e “Dreamland”, pra “Tokës së Ëndrrave” janë gjithmonë hapur.

Tiranapost.al