Shtëpia që dua

Brenda shtëpisë luksoze të Julia Roberts, me vlerë 8,3 milionë dollarë në San Francisko

Brenda shtëpisë luksoze të Julia Roberts, me vlerë 8,3

Julia Roberts shpenzoi 8.3 milionë dollarë për një shtëpi të stilit të Rilindjes Viktoriane në zemër të San Franciskos.

Washigton post ka siguruar foto të pronës me pesë dhoma gjumi, 4,5 banjo, e vendosur në lagjen e qetë Presidio Heights.

Roberts, 54 vjeç, bleu shtëpinë prej 6245 metrash katrorë më 6 janar 2020 pas një uljeje çmimi prej gati 2 milionë dollarësh. Fillimisht ishte vlerësuar për 10.25 milionë dollarë.

Aktorja e listës A , është e njohur për rolet e saj të mirënjohura duke përfshirë "Erin Brockovich", për të cilin fitoi një çmim Oscar, "Steel Magnolias", "Pretty Woman". " dhe "August: Osage County", ndër shumë të tjera.

E ndërtuar në vitet 1907-1908 nga arkitekti Sylvain Schnaittacher dhe e rimodeluar nga John Wheatman, rezidenca e yllit të "Homecoming" krenohet me pamje nga Gjiri i San Franciskos dhe Ura Golden Gate nga kuzhina.

Brenda shtëpisë luksoze të Julia Roberts, me vlerë 8,3

Brenda shtëpisë luksoze të Julia Roberts, me vlerë 8,3

Brenda shtëpisë luksoze të Julia Roberts, me vlerë 8,3

Brenda shtëpisë luksoze të Julia Roberts, me vlerë 8,3

Brenda shtëpisë luksoze të Julia Roberts, me vlerë 8,3

Brenda shtëpisë luksoze të Julia Roberts, me vlerë 8,3

Brenda shtëpisë luksoze të Julia Roberts, me vlerë 8,3

Brenda shtëpisë luksoze të Julia Roberts, me vlerë 8,3

Brenda shtëpisë luksoze të Julia Roberts, me vlerë 8,3

Brenda shtëpisë luksoze të Julia Roberts, me vlerë 8,3

Brenda shtëpisë luksoze të Julia Roberts, me vlerë 8,3

Brenda shtëpisë luksoze të Julia Roberts, me vlerë 8,3

Brenda shtëpisë luksoze të Julia Roberts, me vlerë 8,3

Brenda shtëpisë luksoze të Julia Roberts, me vlerë 8,3

Brenda shtëpisë luksoze të Julia Roberts, me vlerë 8,3

Brenda shtëpisë luksoze të Julia Roberts, me vlerë 8,3

Brenda shtëpisë luksoze të Julia Roberts, me vlerë 8,3

Brenda shtëpisë luksoze të Julia Roberts, me vlerë 8,3

Brenda shtëpisë luksoze të Julia Roberts, me vlerë 8,3

Brenda shtëpisë luksoze të Julia Roberts, me vlerë 8,3

Brenda shtëpisë luksoze të Julia Roberts, me vlerë 8,3

Tiranapost.al