Shtëpia që dua

Brenda shtëpisë së qetë të Gwyneth Paltrow në Montecito

Brenda shtëpisë së qetë të Gwyneth Paltrow në

Shtëpia në Montecito që aktorja Gwyneth Paltrow ndan me bashkëshortin e saj, shkrimtarin dhe producentin Brad Falchuk ka mori elementësh të krijuar posaçërisht për të qetësuar mendjen, trupin dhe shpirtin.

Hyrja ka një oxhak të shekullit të 18-të dhe dysheme me gurë nga Chateau Domingue.

Brenda shtëpisë së qetë të Gwyneth Paltrow në

“Kemi kaluar shumë kohë për të vlerësuar modelet e familjes, çfarë na bën më të rehatshëm. Fokusi ishte te përvoja, emocioni”, thotë Paltrow.

Brenda shtëpisë së qetë të Gwyneth Paltrow në

Paltrow fillimisht ra nën magjinë e Montecito-s , përpara se të largohej për të ndjekur një karrierë në aktrim.

Brenda shtëpisë së qetë të Gwyneth Paltrow në

“Gjithmonë jam tërhequr drejt Santa Barbarës. Edhe kur jetoja në Londër, ne i çonim fëmijët atje për pushime. Ishte perla jonë e ëmbël e arratisjes në SHBA,” thotë ajo.

Brenda shtëpisë së qetë të Gwyneth Paltrow në

Paltrow e përshkruan dizajnin e shtëpisë si "një apartament parizian i vendosur brenda një hambari të vjetër evropian, diçka me tavane të larta, të përmbytura nga drita, një vend që ndihet i rrëmujshëm, por në të njëjtën kohë i menaxhueshëm".

Brenda shtëpisë së qetë të Gwyneth Paltrow në

Brenda shtëpisë së qetë të Gwyneth Paltrow në

Brenda shtëpisë së qetë të Gwyneth Paltrow në

Brenda shtëpisë së qetë të Gwyneth Paltrow në

Brenda shtëpisë së qetë të Gwyneth Paltrow në

Brenda shtëpisë së qetë të Gwyneth Paltrow në

Tiranapost.al