Shtëpia që dua

Disa mënyra që ta bëni kuzhinën tuaj të duket më e madhe dhe më e bukur

Disa mënyra që ta bëni kuzhinën tuaj të duket më e
Kuzhina konsiderohet si qendra e shtëpisë. Investimi në kuzhinë mund të jetë një veprim i zgjuar, por jo gjithmonë është e nevojshme të shpenzoni shumë për të krijuar një ambjent komod dhe të bukur.
Më poshtë janë disa truke që mund ta bëjnë kuzhinën tuaj të duket më e organizuar dhe tërheqëse.

Përdorni hapësirën e murit mbi banak për të vendosur objekte

Disa mënyra që ta bëni kuzhinën tuaj të duket më e

Nëse keni hapsirë midis dollapëve të kuzhinës dhe banakut mund ta shfrytëzoni e ta bëni ​​plotësisht funksionale. Mund ta përdorni hapësirën për të vendosur gjërat për të cilat nuk keni një vend specifik si objekte dekorative, shporta, shishe vere etj. Mund t'i mbani edhe librat e gatimit aty në vend që t'i ekspozoni në dhomën e ndenjes.

Rafte të personalizuara që përshtaten lehtësisht në çdo hapësirë

Disa mënyra që ta bëni kuzhinën tuaj të duket më e

Raftet e hapura të kuzhinës kanë të bëjnë me dekor, estetikë dhe stil. Një lloj i tillë raftesh është më në modë dhe i zakonshëm në kuzhinat e sotme. Gjithashtu, raftet e hapura ofrojnë më shumë mundësi për t’i personalizuar dhe më të lira se dollapët.

Disa mënyra që ta bëni kuzhinën tuaj të duket më e

Ato mund të përdoren për të ruajtur pjatat e darkës ose sende të tjera që mund të ndryshohen sipas stinët dhe të përditësohen lehtësisht pasi tendencat dhe shijet ndryshojnë vazhdimisht.

Bëjeni banakun me ndenjëse

Disa mënyra që ta bëni kuzhinën tuaj të duket më e

Nëse po ndërtoni një vend ngrënieje mund të mendoni ta bëni pranë banakut. Në këtë mënyrë ju mbetet shumë hapsirë e lirë të cilën mund ta shfrytëzoni në mënyra të tjera.

Bëhuni kreativ

Disa mënyra që ta bëni kuzhinën tuaj të duket më e

Mund të vendosni letër-muri në ngjyra të ndryshme ose pllaka, tulla, ose mund të instaloni drita LED në banak apo ku ta shikoni ju të arsyeshme. Këto detaje me siguri do ta bëjnë kuzhinën të duket një vend shumë modern, nga ku s’do të doni të largoheni.