Shtëpia që dua

E nisi duke shitur një karficë dhe ndërtoi një shtëpi. Ideja gjeniale e kësaj vajze të re

E nisi duke shitur një karficë dhe ndërtoi një shtëpi.

Në maj të 2020-ës, Demi Skipper e nisi tregtinë e saj me një karficë që e shiti për një cent në Craigslist. Tani, teksa hap pas hapi shiti dhe rishiti disa gjëra, deri një rulot në fund, fitoi 80 mijë dollarë dhe ndërtoi shtëpinë e saj. Këtë në video.

E nisi duke shitur një karficë dhe ndërtoi një shtëpi.

“Pas 28 tregtive dhe të gjitha uljeve dhe ngritjeve, më në fund e bëra atë”, thotë Skipper në një video postim të 12 dhjetorit teksa tregon shtëpinë e saj me dy dhoma gjumi, në Nashville, Tennessee.

Nga karfica, tek ruloti ishte një rrugë e gjatë. Pas karficës bleu dhe shiti vëth, syze, telefon, makinë të cilat vazhdimisht i shtuan paratë. Pra blij, shit, blij shit. Këtë rrugë ndoqi.


Skipper u frymëzua nga një TED Talk realizuar prej Kyle MacDonald.

Superide apo jo!