Shtëpia që dua

Ekspertët e interior design tregojnë tendencat e vitit 2022

Ekspertët e interior design tregojnë tendencat e vitit 2022
Vitet e fundit kemi kaluar me shumë kohë në shtëpi dhe është e kuptueshme që jemi bërë gjithnjë e më të fiksuar pas arredimit të ambienteve të brendshme.

Në vitin e ardhshëm duket se tendencat e stilimit do të jenë ndryshojnë si për t’u përshtatur edhe me kërkesat e klientëve që kanë dalur nga një situatë shumë e pazakontë dhe e vështirë. Me daljen nga pandemia të gjithë kërkojmë më shumë pozitivitet e gjallëri, duam ta shohim botën me shumë ngjyra dhe viti 2022 duket se do i ketë të gjitha këto, të paktën kur bëhet fjalë për arredimin e shtëpisë, zyrave apo ambienteve të tjera ku kalojmë shumë kohë.

Arkitektët, dizajnerët dhe ekspertët e ngjyrave bien në një mendje që këto dekorime që bëjnë diferencën do t’i shohim kudo në 2022.

1. Vazo dekorative

Ekspertët e interior design tregojnë tendencat e vitit 2022

2. Stili ‘Memphis’

Ekspertët e interior design tregojnë tendencat e vitit 2022

3. Art centerpiece

Ekspertët e interior design tregojnë tendencat e vitit 2022

4. E verdhë

Ekspertët e interior design tregojnë tendencat e vitit 2022

5. Vijat e gjera

Ekspertët e interior design tregojnë tendencat e vitit 2022

6. Vintage

Ekspertët e interior design tregojnë tendencat e vitit 2022

7. Xhamat e pikturuar

Ekspertët e interior design tregojnë tendencat e vitit 2022