Shtëpia që dua

Fotot/ Shtëpia 100-vjeçare që bleu Brad Pitt 40 milionë dollarë

Fotot/ Shtëpia 100-vjeçare që bleu Brad Pitt 40 milionë

Brad Pitt ka shpenzuar 40 milionë dollarë për të blerë shtëpinë historike të shkrimtarit D. L. James të njohur si 'Seaëard', që ka pamje nga bregu qendror i Kalifornisë.

Fotot/ Shtëpia 100-vjeçare që bleu Brad Pitt 40 milionë

Fotot/ Shtëpia 100-vjeçare që bleu Brad Pitt 40 milionë

Fotot/ Shtëpia 100-vjeçare që bleu Brad Pitt 40 milionë

Fotot/ Shtëpia 100-vjeçare që bleu Brad Pitt 40 milionë

Shtëpia është ndërtuar që në 1918-ën dhe besohet të jetë prona me çmimin më të lartë që është shitur ndonjëherë në atë zonë.

Fotot/ Shtëpia 100-vjeçare që bleu Brad Pitt 40 milionë

Fotot/ Shtëpia 100-vjeçare që bleu Brad Pitt 40 milionë

Fotot/ Shtëpia 100-vjeçare që bleu Brad Pitt 40 milionë

Fotot/ Shtëpia 100-vjeçare që bleu Brad Pitt 40 milionë

Fotot/ Shtëpia 100-vjeçare që bleu Brad Pitt 40 milionë

Fotot/ Shtëpia 100-vjeçare që bleu Brad Pitt 40 milionë

Fotot/ Shtëpia 100-vjeçare që bleu Brad Pitt 40 milionë

Fotot/ Shtëpia 100-vjeçare që bleu Brad Pitt 40 milionë

Fotot/ Shtëpia 100-vjeçare që bleu Brad Pitt 40 milionë

Vendasit thuhet se janë të emocionuar që kanë një tjetër personazh të famshëm në mesin e tyre, veçanërisht pasi prona ka qëndruar bosh për vite me radhë.

Fotot/ Shtëpia 100-vjeçare që bleu Brad Pitt 40 milionë

Fotot/ Shtëpia 100-vjeçare që bleu Brad Pitt 40 milionë

Thuhet se Pitt është një adhurues i madh i shtëpive të këtij stili dhe kjo mund të jetë arsyeja pse e ka blerë.

Fotot/ Shtëpia 100-vjeçare që bleu Brad Pitt 40 milionë

Foto nga brenda e jashtë shtëpisë