Shtëpia që dua

Këshilla për shtëpinë: Detaje të thjeshta që do ta bëjnë të duket më elegante

Këshilla për shtëpinë: Detaje të thjeshta që do ta

Nëse jeni të mahnitur nga shtëpitë që duken elegante, nuk ju duhet të bëni shumë për ta arritur në shtëpinë tuaj. Zgjedhja e ngjyrave të duhura së bashku me dëshirën për të mos e tepruar me mobiljet dhe dekorin do t'ju ndihmojë të arrini pamjen e përsosur.

Këtu janë 4 mënyra të thjeshta që do t'ju ndihmojnë ta bëni shtëpinë tuaj të duket klas pa pasur nevojë të bëni shumë përpjekje.

E bardha me një nuancë të artë funksionon më së miri

Këshilla për shtëpinë: Detaje të thjeshta që do ta

Nëse keni mure të bardhë përpiquni të merrni mobilje që kanë nuanca ari. E bardha e shoqëruar me ngjyrën e artë krijon një pamje klasike pasi duket mbretërore dhe elegante. Mund ta kombinoni edhe me mobilje blu, gjithashtu do t'ju ndihmojë të arrini pamjen e dëshiruar.

Pikturat në mur përmirësojnë pamjen

Këshilla për shtëpinë: Detaje të thjeshta që do ta

Një mënyrë tjetër për ta bërë shtëpinë tuaj të duket elegante janë pikturat murale. Dhomat e ndenjes dhe sallat janë vendi më i mirë për të ekspozuar pikturat e bukura murale. Piktura më të mëdha kombinuar me disa më të vogla do të duken më së miri.

Perdet do të pasqyrojnë shijen tuaj

Këshilla për shtëpinë: Detaje të thjeshta që do ta

Zgjedhja e perdeve elegante dhe përshtatja e tyre me pjesën tjetër të dekorit të shtëpisë tuaj janë prekja që i duhet shtëpisë. Zgjedhja e tyre në stil minimal ose përdorimi i modeleve delikate është gjithmonë alternativa më e mirë. Megjithatë, mos shkoni drejt modeleve të çuditshme përndryshe do të përfundoni duke i dhënë shtëpisë tuaj një pamje larg klasikes. Gjithmonë zgjidhni ngjyra dhe modele delikate.

Llambadarët shtojnë hijeshinë

Këshilla për shtëpinë: Detaje të thjeshta që do ta

Blerja e një llambadari mbretëror dhe përshtatja me pjesën minimale të dekorit do t'ju ndihmojë të arrini klasin që dëshironi. Ju mund të zgjidhni formën dhe madhësinë e llambadarit sipas madhësisë së dhomës. Shkëlqimi dhe dritat do ta bëjnë shtëpinë tuaj të duket elegante dhe e bukur