Shtëpia që dua

Këshilla për shtëpinë: Mos e arredo brenda një kohe të shkurtër dhe ja si të shfrytëzosh udhëtimet

Këshilla për shtëpinë: Mos e arredo brenda një kohe

Arredimi i shtëpisë mund të themi se është një detyrë shumë e vështirë, duke qenë se tendencat ndryshojnë sezon pas sezoni.

Një internor dizajner na tregon se mund ta dekorojmë shtëpinë më së miri. Kelly Wearstler, e cila ka më shumë se 1 milion ndjekës në Instagram, tregon se dizajni i shtëpisë që na bën të ndihemi mirë dhe reflekton stilin tonë personal krijon një atmosferë tepër personale dhe tërheqëse.

Një nga këshillat e saj është që dizajnimi mos të bëhet menjëherë, por hap pas hapi dhe me objekte që ju frymëzojnë.

“Merrni kohën tuaj në kurimin tuaj personal: gjeni gjëra që ju frymëzojnë, thesare nga udhëtimet tuaja dhe mblidhni objekte që ju bëjnë të ndiheni mirë”, shkruan ajo në Instagram.

Tiranapost.al