Shtëpia që dua

Këshilla të thjeshta dekori për të larguar mërzinë nga një dhoma e bardhë në shtëpinë tuaj

Këshilla të thjeshta dekori për të larguar
Pavarësisht se sa e gjerë duket një dhomë e bardhë, nëse nuk është e dekoruar mirë, ajo mund të duket e thjeshtë dhe e mërzitshme. Këtu çdo gjë zgjidhet me kreativitetin tuaj. Nga zgjedhja e ngjyrave të duhura, ka shumë gjëra që duhen mbajtur parasysh përpara se të merrni në dorë punën e dekorimit të saj.

Dekore muri

Këshilla të thjeshta dekori për të larguar

Dekore të lezetshme dhe shumëngjyrëshe janë një mënyrë e shkëlqyer për të zbukuruar menjëherë një dhomë të bardhë. Ju mund të zgjidhni nga disa modele dhe dizajne dhe të shihni se çfarë i përshtatet më mirë dhomës tuaj të thjeshtë. Megjithatë, jini minimalist dhe mos e mbushni dhomën tuaj me dekore të shumta në mur. Pikturat mund të funksionojnë po aq mirë dhe gjithashtu do t'i japin dhomës tuaj një ndjenjë klasi dhe elegante.

Bimët

Këshilla të thjeshta dekori për të larguar

Dhoma e bardhë dhe bimët e brendshme janë një përputhje e mrekullueshme. Ato jo vetëm që sjellin pozitivitet dhe freski, por edhe zbukurojnë dhomën tuaj të thjeshtë. Mbani ato pranë një dritareje ose në qoshet e dhomës tuaj.

Llambadarët

Llambadarët i japin shtëpisë ose dhomës suaj një ndjesi luksoze dhe ato gjithmonë funksionojnë mirë me mure të çdo ngjyre. Llambat me dritë të verdhë do t'ju bëjnë të ndiheni rehat dhe të relaksuar.

Tiranapost.al