Shtëpia që dua

Kjo kështjellë në veri të Italisë është në shitje për 2 milionë dollarë

Kjo kështjellë në veri të Italisë është

A keni ëndërruar ndonjëherë të zotëroni kështjellën tuaj sekrete në një rajon të bukur të Italisë, duke u endur përgjatë mureve të saj të fortifikuara si një monark që vëzhgon mbretërinë e tyre?

Kjo kështjellë në veri të Italisë është

Kjo ëndërr tani mund të bëhet realitet.

Kalaja mesjetare dhe fshati Serravalle, mes dy qyteteve Modena dhe Bolonja në rajonin verior të Italisë Emilia Romagna, është në shitje për 1.9 milionë euro, ose rreth 2 milionë dollarë.

Kjo kështjellë në veri të Italisë është

Ajo kërkon vetëm rregullime minimale dhe çmimi është i diskutueshëm.

Kjo kështjellë në veri të Italisë është

E vendosur në kodra të gjelbra, kalaja vjen me një pjesë të fshatit, i cili mban të njëjtin emër dhe dikur ishte pjesë e çifligut të saj.

Kjo kështjellë në veri të Italisë është

Prona përfshin kështjellën madhështore të ndërtuar mbi rrënojat e vendbanimeve pagane, një pallat madhështor me tre nivele të shekullit të 18-të të quajtur Palazzo Boccadiferro, ku pronarët aktualë jetojnë herë pas here, një shtëpizë gjuetie me pyje, një kullë vëzhgimi katërkatëshe, një vendkalim mahnitës panoramik dhe një park 14,000 metra katrorë.

Kjo kështjellë në veri të Italisë është

Kjo kështjellë në veri të Italisë është

Kjo kështjellë në veri të Italisë është

Kjo kështjellë në veri të Italisë është

Kjo kështjellë në veri të Italisë është

Kjo kështjellë në veri të Italisë është