Shtëpia që dua

Nëse adhuron Shrek, tani mund të flesh në shtëpinë e tij

Nëse adhuron Shrek, tani mund të flesh në shtëpinë e

Airbnb po ofron një përvojë unike për adhuruesit e filmit të animuar "Shrek" duke lejuar rezervime për një qëndrim në fundjavë në shtëpizën e Shrekut.

Nëse adhuron Shrek, tani mund të flesh në shtëpinë e

Nëse adhuron Shrek, tani mund të flesh në shtëpinë e

E vendosur në malësinë skoceze, prona është një rekreacion besnik i shtëpizës mes gjelbërimit që shfaqet në filmin e DreamWorks, të vitit 2001.
Brenda shtëpizës ka mobilje, qirinj dylli dhe madje e ëafles për të ngrënë mëngjes. Kujdes!

Nëse adhuron Shrek, tani mund të flesh në shtëpinë e

Kjo shtëpizë do të jetë e disponueshme për një qëndrim dy ditor.

Rezervimet do të bëhen nga 13 tetori.