Shtëpia që dua

Shtëpia e Gianni Versace në Manhatan del në shitje

Shtëpia e Gianni Versace në Manhatan del në shitje

Shtëpia e Gianni Versace në Manhattan ka dalë në shitje për 70 milionë dollarë.

Shtëpia e Gianni Versace në Manhatan del në shitje

Dizajneri i ndjerë i modës bleu rezidencën me shtatë dhoma gjumi në 1995 dhe rinovoi plotësisht brendësinë.

Shtëpia e Gianni Versace në Manhatan del në shitje

Rezidenca, e ndërtuar në vitin 1950, i ofron blerësit mundësinë për të "jetuar si mbretër" dhe "të zotërojë një pjesë të pasurive të paluajtshme dhe historisë së modës", thuhet në përshkrim.

Shtëpia e Gianni Versace në Manhatan del në shitje

Prona ka pamje nga Fifth Avenue dhe kufizohet me Central Park.

Dyshemeja eshte mermer italian dhe parket austriak. Ka pesë oxhaqe, mure dhe tavane të lyera dhe mozaik.