Shtëpia që dua

Sugjerime për t`i shtuar shtëpisë ngjyrën e vitit

Sugjerime për t`i shtuar shtëpisë ngjyrën e vitit

Viva Magenta (PANTONE 18-1750)! Kjo është ngjyra e vitit 2023 që u zbulua pak para se të mbyllej 2022-shi.

Ngjyra gjallëruese e nuancës të së kuqe, me një ekuilibër mes të ngrohtës dhe të ftohtës, është veç të tjerash edhe e bukur.

Cosmopolitan sugjeron se mund të përdoret në mur, në mobilie, nga kolltuku deri tek qirinjtë.

Më poshtë gjen disa sugjerime bashkë me linqet përkatëse për porosi.

Sugjerime për t`i shtuar shtëpisë ngjyrën e vitit

Linku për porosi

Sugjerime për t`i shtuar shtëpisë ngjyrën e vitit

Linku për porosi

Sugjerime për t`i shtuar shtëpisë ngjyrën e vitit

Linku për porosi

Sugjerime për t`i shtuar shtëpisë ngjyrën e vitit

Linku për porosi

Sugjerime për t`i shtuar shtëpisë ngjyrën e vitit

Linku për porosi

Sugjerime për t`i shtuar shtëpisë ngjyrën e vitit

Linku për porosi