Shtypi i Ditës

Deklaratat e Metës dhe Ramës dje, në përkujtimin e Luftës së Vlorës, kryetituj të gazetave sot

Deklaratat e Metës dhe Ramës dje, në përkujtimin e

Liberale ka në faqe të parë fushatën zgjedhore dhe lëvizjet e Partisë Sociale për ndryshimet e drejtuesve të qarqeve.

Deklaratat e Metës dhe Ramës dje, në përkujtimin e

“A po rikthehen politikanët në qeveri?”, shkruan Liberale.

Deklaratat e Metës dhe Ramës dje, në përkujtimin e

Gazeta Shqiptare shkruan: “Meta: Zgjedhjet e lira e pastrojnë politikën”, shkëputur nga deklarata e djeshme e presidentit në përkujtimin e Luftës së Vlorës.

Deklaratat e Metës dhe Ramës dje, në përkujtimin e

Edhe Panorama në faqe të parë ka deklaratat e Metës dhe Ramës dje në të njëjtin aktivitet.

Deklaratat e Metës dhe Ramës dje, në përkujtimin e