Shtypi i Ditës

Çështja e Detit, kryetitulli i gazetave sot

Çështja e Detit, kryetitulli i gazetave sot

Hapësirën kryesore të faqes së parë të gazetave sot e ka zënë Çështja e Detit dhe kufirit detar me Greqinë.

Në një konferencë të përbashkët dje për shtyp, ministri i Jashtëm grek Dendia dhe kryeministri shqiptar Rama njoftuan vendimin e përbashkët për ta çuar në Gjykatën e Hagës përcaktimin e kufijve detar mes dy vendeve.

Çështja e Detit, kryetitulli i gazetave sot

Çështja e Detit, kryetitulli i gazetave sot