Shtypi i Ditës

Izolimi i Europës, kryetitulli i gazetave sot

Izolimi i Europës, kryetitulli i gazetave sot

Gazeta Liberale i ka kushtuar hapësirën kryesore të kopertinës mbylljes së pjesshme të Europës.

Fundjavën që shkoi masa kufizuese morën Italia, Gjermania, Franca dhe Spanja që shpalli shtetrrethim.

Izolimi i Europës, kryetitulli i gazetave sot

Izolimi i Europës, kryetitulli i gazetave sot