Shtypi i Ditës

Ndryshimet në Kodin Zgjedhor kryetitulli i gazetave sot

Ndryshimet në Kodin Zgjedhor kryetitulli i gazetave sot

Ndryshimet e Kodit Zgjedhor të votuara dje në Kuvend me 97 vota pro, 15 kundër dhe me 6 abstenim ishte kryetitulli i gazetave sot.

Kodi i Ri Zgjedhor përmban propozimet e PS-së, ku pragu i koalcioneve parashikon 1% dhe hapjen e listave.

Liberale shkruan: Reforma Zgjedhore e PS, duke nënkuptuar mosarritjen e marrëveshjes me opozitën.

Ndryshimet në Kodin Zgjedhor kryetitulli i gazetave sot

Gazeta Shqiptare shkruar: Kuvendi 'ok' Kodit Zgjedhor. Basha: Vendim Antikushtetues.

Ndryshimet në Kodin Zgjedhor kryetitulli i gazetave sot