Sociale

Emrat më të përdorur për bebet shqiptare në 2019-n! Para se të vendosësh shiko listën

Emrat më të përdorur për bebet shqiptare në 2019-n!

Për emrat e fëmijëve shpesh frymëzohemi nga personazhet e njohur, kuptimet e ndryshme apo trendet.

Nëse doni një emër për fëmijën tuaj, atëherë shikoni listën në mënyrë që t’i shmangni... ose edhe mund të bazoheni tek to.

Sipas të dhënave të INSTAT, gjatë vitit 2019 kanë lindur rreth 29 mijë foshnje.

Dhe një nga emrat më popullor për vajzat ishte Amelia, ndërsa për djemtë Noel.

Emrat më të përdorur për bebet shqiptare në 2019-n!

Në vend të dytë pas tyre vjen Ajla dhe Amar.

Emrat më të përdorur për bebet shqiptare në 2019-n!

Ndoshta ju bëmë që të ndryshoni mendim për emrin që kishit në mendje, por rëndësi ka që të ketë kuptim për ju!/ Burimi Instat