Stil jete

Lotët e Ines, vajzës së Ismetit të Cerenit kur mëson për ikjen e Kadaresë

Lotët e Ines, vajzës së Ismetit të Cerenit kur mëson

Sikur të mos e shoqëronte videon me një shprehje të të madhit Ismail Kadare askush s`do ta kuptonte. Ines, një vajzë e vogël që po rritet shpejt e që del gjithmonë në Instagramin e babait të saj, sot po lotonte. Ikja e Ismail Kadaresë e ka prekur edhe atë.


Vetë chef Ismet Shehu ka postuar videon ku Ines qan dhe e shoqëron me një shprehje të shkrimtarit.

“Shpirtin me bukë mbaje, por mos e bëj leckë dinjitetin e vendit tënd!

Ismail Kadare”.