Kombinohu me Emin

7 items die je nodig hebt in een koffer voor een weekendje weg naar het buitenland

7 items die je nodig hebt in een koffer voor een weekendje weg naar het

Door Emi Seiti / Het is donderdagavond en je realiseert je op het laatste moment dat je morgen ergens voor het weekend zult rennen - het is tijd om je handbagage klaar te maken.

Een paar dagen weggaan kan een moment van extreme ontspanning zijn, maar een vraag rijst altijd spontaan, vooral voor de "mode-geobsedeerd": wat neem ik mee, om alleen de essentie mee te nemen?!

Als je altijd let op je uiterlijk en de plannen die je maakt, moet je een weekend voor de boeg hebben om je ideeën te verfijnen, anders laat je de essentie van de mode thuis en vul je je koffer met dingen kota. Wat je bestemming ook is: je kunt absoluut niet vertrekken zonder deze (mini)reisbenodigdheden!

Een paar sneakers: wat moet je voor drie dagen inpakken als je geen comfortabel paar sneakers hebt? Atleten zijn de ideale bondgenoten om uw bestemming in stijl te bezoeken.

7 items die je nodig hebt in een koffer voor een weekendje weg naar het

Een spijkerbroek: we hebben veel modellen jeans, maar ik zou altijd de voorkeur geven aan die van dingen en comfortabel, tegelijkertijd en modern.

7 items die je nodig hebt in een koffer voor een weekendje weg naar het

Zgjedhja e çantave është thelbësore kur bëhet fjalë për atë që ta merrni me vete për tre ditë. Çanta ideale për udhëtime pa humbur klasin është shoulder bag (çanta e supit), fokusohuni te një model mesatar, të cilin mund ta vishni jo vetëm gjatë ditës pa stres, por edhe gjatë mbrëmjes.

Një top elegant: Fundjavë tre ditore… dhe cfarë të veshim në mbrëmje për të dalë?! Një top elegant, ndoshta me rripa të hollë ose dantellë. E përkryer për ta kombinuar dhe me xhinse.

7 items die je nodig hebt in een koffer voor een weekendje weg naar het

Një xhaketë lëkure e zezë: Nëse pavendosmëria se cfarë të merrni me vete për tre ditë, mos harroni kurrë një xhaketë lëkure të zezë për asgjë në botë.

7 items die je nodig hebt in een koffer voor een weekendje weg naar het

Një palë rroba banje: Nuk shkoni në det? Epo, nuk ka rëndësi: një palë rroba banje janë gjithmonë një domosdoshmëri për tu marrë me vete.

7 items die je nodig hebt in een koffer voor een weekendje weg naar het

Een midi-jurk: hij is perfect in elk klimaat en kan overal bij worden gedragen, zowel overdag als 's avonds.

7 items die je nodig hebt in een koffer voor een weekendje weg naar het