Kombinohu me Emin

7 colors that this spring should have!

7 colors that this spring should have!

By Emi Seiti / Do you need help manifesting your goals? Maybe it’s time to start wearing specific colors. Because of the joyful cosmic energy of spring, now is a great time to realize our biggest dreams- and the hottest shades of the season can help create the magic. The reasoning is incredibly simple: it all depends on the energy associated with these colors.

In short, you do not need to write down your goals to realize your dreams. See what colors you may want to include in your closet this spring to help give your love life, career, and more less impetus, turning those visions into reality.

Bright red: A bright red that has an orange hue is associated with courage, passion and joy. As we wear it, we can display emotion and confidence, as well as add positivity to any energy we are dissipating in the universe that we hope to bring into our lives. It's the perfect shade to wear this spring if optimism is your ultimate goal.

7 colors that this spring should have!

7 colors that this spring should have!

Rozë e ndezur: Ndryshe nga roza e lehtë, roza e ndezur përdoret për të manifestuar lojën dhe romancat pasionante. Pra, nëse jeni duke kërkuar dikë me të cilin mund të argëtoheni shumë, shtoni këtë ngjyrë në veshjet tuaja këtë sezon. Përvec aspektit të takimit, roza e nxehtë mund të rrisë kreativitetin, duke ju kthyer në një muzë dhe duke ju frymëzuar të mendoni jashtë kutisë. Plus, është një gjë e mirë për të motivuar të tjerët dhe për t’i ndihmuar ata të arrijnë madhështinë në përpjekjet e tyre.

7 colors that this spring should have!

E verdhë: E verdha lidhet me diellin (një forcë jetësore dhe e rëndësishme për të gjithë), kështu që thuhet se kjo ngjyrë sjell vitalitet dhe lumturi në jetën tonë. E verdha e shëndritshme dhe ajo e zbehtë aktivizojnë fushat tona aurike dhe stimulojnë intelektin tonë, kështu që vishini ato nëse po përpiqeni t’u bëni përshtypje të tjerëve me atributet tuaja gjeniale, zgjuarsinë e librave dhe idetë tuaja të reja.

7 colors that this spring should have!

Royal Blue: Kjo nuancë e blusë tregon autoritetin, vetëvlerësimin dhe mbretërinë, kështu që veshja me këtë ngjyrë do t’u sinjalizoj njerëzve se ju jeni shefi në krye. Megjithatë, ndërsa bluja mbretërore kërkon vëmendje dhe rrezaton fuqi, ajo e bën këtë pa qenë shumë përballë qëllimit të saj. Në fakt mund të jetë mjaft e dobishme për të fituar besimin dhe diplomacinë.

7 colors that this spring should have!

Lilac: Lilac përfaqëson qetësinë dhe paqen- këto janë ndjenja që ia vlen t’i sjellim në jetën tonë çdo ditë. Përveç të qenit e këndshme për syrin, ngjyra lidhet me cakrën e kurorës, dicka që dihet se na afron me qëllimin tonë më të fortë shpirtëror dhe atë më të lartin.

7 colors that this spring should have!

Jeshile neoni: Shumë prej nesh po kërkojnë një fillim të ri këtë pranverë- vecanërisht pas dy viteve të fundit që na është dashur të durojmë- dhe jeshilja neon është këtu për të ndihmuar. Simbolizon një fillim energjik dhe të gjallë, si dhe një qëndrim të freskët. Është lloji i ngjyrës që do të dëshironi të vishni nëse doni të ringjallni atmosferën e mrekullueshme.

7 colors that this spring should have!

Light camel: A good thing about the light camel is that it is easy to combine and can be worn alone or with any of the above colors. The blend of orange and coffee combines an energetic atmosphere with safety and reliability. If you are looking for a color that will make you feel energetically protected and emotionally secure during the spring, then this is the shade you should wear often or at least keep close to.

7 colors that this spring should have!