Kombinohu me Emin

Inside the suitcase that Nicola Peltz took on her honeymoon

Inside the suitcase that Nicola Peltz took on her honeymoon

After falling in love with her stunning wedding dress designed just for her by Valentino designer Pierpaolo Piccioli, we couldn't wait any less for our honeymoon. Nicola Peltz's wardrobe in this romantic escape is a faithful reflection of two thousand years of trends. She has shown once again that she is a true expert in finding the perfect balance between clothing with a certain vintage aesthetic and In accessories of the moment.

Inside the suitcase that Nicola Peltz took on her honeymoon

Inside the suitcase that Nicola Peltz took on her honeymoon

Disa muaj pas dasmës së tyre milionere në Miami, cifti i sapomartuar po shijon muajin e mjaltit duke përfituar nga moti i verës. Nëpër rrugët e Portofino-s dhe Saint Tropez, ajo ka ndryshuar disa veshje. Duke i qëndruar besnike rekordit të saj për një stil që është kaq personal dhe i vështirë për t’u imituar pa dështuar, ajo ka veshur një fustan gjysmë-transparent- i cili ekspozonte të brendshmet e saj nga Dolce Gabbana me një print maxi-floral në nuanca të ndryshme, mëngë të shkurtra dhe bluzën asimetrike. Ajo e ka kombinuar me një shall të stampuar në kokë si bandana, një palë sandale me platformë metalike dhe çantë tip baguette të errët poshtë shpatullës.

Inside the suitcase that Nicola Peltz took on her honeymoon

Inside the suitcase that Nicola Peltz took on her honeymoon

Inside the suitcase that Nicola Peltz took on her honeymoon

In the following, we have seen her with a total white look, one of the most delicate, which is randomly combined with what her husband is wearing. Nicola opted for an unbuttoned strappy top with underwire detailing paired with a high-waisted horizontal stripe skirt, the season's most sought-after XL platform sunglasses, hers by Steve Madden. For a morning outing, she chose another multi-colored outfit, one that you'll want to copy and wear on your summer nights.

Inside the suitcase that Nicola Peltz took on her honeymoon

Inside the suitcase that Nicola Peltz took on her honeymoon

Ankle-length, cinched at the neck with a plunging V-neck, which showed off her fuchsia bikini. This gorgeous pink and white floral open back dress is ideal for hot days because of its comfort.