Kombinohu me Emin

Which is the stylist who has grabbed the attention of Elvana Gjata

Which is the stylist who has grabbed the attention of Elvana Gjata

By Emi Seiti / Sara Wong, stylist with an international background ranging from fashion finance to spring-summer 2021 was inspired by the 18th century French painter and artist Francois Boucher, who through a series of works, mastered Chinese themes in his Rococo style with particular attention to the last dynasty.

Which is the stylist who has grabbed the attention of Elvana Gjata

Në të njëjtën mënyrë Sara Wong donte të përpiqej të përziente kulturen lindore dhe europiane: në detaje si (kopsa, perla, dhe stoli) dhe në forma gjejmë elemente të shkrirjes midis artit mbretëror të dinastisë Qing dhe modës europiane të viteve 1700, për t’u dhënë atyre formën e porcelanit të lashtë dhe siluetat që i referohen fansave ikonë.

Which is the stylist who has grabbed the attention of Elvana Gjata

Ekziston dhe feniksi, një simbol i fuqisë së gruas në kulturën orientale, i cili riprodhohet në pëlhura.

Which is the stylist who has grabbed the attention of Elvana Gjata

Materialet përfshijnë jacquard, dantella, kadife dhe paleta e ngjyrave përfshin nuancat e buta dhe të gjalla tipike të stinës së verës si e verdha, jeshile, portokalli dhe blu. Koleksioni mund të përshkruhet shumë mirë me këto fjalë: shkrirje, ekulibër, qëndrueshmëri dhe unike.

Which is the stylist who has grabbed the attention of Elvana Gjata

Sara Wong debuted last year at Milan Fashion Week with a digital event organized in collaboration with Vogue Italia, which involved the Italian and international public with a rethinking content in a new space and in a new form.

Which is the stylist who has grabbed the attention of Elvana Gjata

The brand has been describing its collections digitally for some time, through creative strategies and live streaming.

Which is the stylist who has grabbed the attention of Elvana Gjata

On the occasion of Milan Fashion Week, Sara has chosen Condé Nast magazine to continue exploring the digital world, but with an eye on the international market.

Which is the stylist who has grabbed the attention of Elvana Gjata

Creative director Sara Wong has selected 8 international talents from different countries of the world to present her collection consisting of 20 looks.

Which is the stylist who has grabbed the attention of Elvana Gjata

That's why Elvana decided to dress up with Sara Wong for her 22/23 collection.

Which is the stylist who has grabbed the attention of Elvana Gjata

Which is the stylist who has grabbed the attention of Elvana Gjata