Kombinohu me Emin

What will be the most wanted bags of 2023?

What will be the most wanted bags of 2023?

By Emi Seiti/ What will the most desired bags look like in 2023? Small enough to hold your smartphone and little more or, on the contrary, oversized ones that focus entirely on practicality. The bags we will wear know how to be rigorous and functional, but also whimsical and creative and, between visible logos and iconic designs, they (re)interpret the past and the present in a free and imaginative fashion. Prada, for example, has brought out from the archives a model from 1995 that was one of the undisputed street style protagonists of the last fashion month. Decisive lines and geometric profiles, the Re-Edition bag is the ideal companion to accessorize a modern businesswoman with character (minimal and sophisticated) that does not give up charm and practicality.

Yes, because the bags we will wear resemble the past without nostalgia: Gucci does it with the Bamboo 1947, which twists the Maison's typical monogram in a maximalist key. Bottega Veneta pleases us with tenderness. And if on the one hand the bag becomes a luxurious micro-object, a playful and creative accessory that plays with heart-shaped or pearl silhouettes (see its bags from Alaïa and Cult Gaia), on the other hand it is not forgotten. its functional nature, with nylon becoming the material of choice for the fanny pack, as fashion parlance calls the bag with an urbane, genderless attitude. In short; 2023 promises to be a year full of trendy bags ready to steal our hearts.

E pastër, e thjeshtë, rigoroze: pasi na bëri të ëndërrojmë me Cleo, Prada provon sërish me riinterpretimin e një modeli ikonik të vitit 1995. Thelbësore dhe elegante, është çanta për t'u pasur dhe për t'u treguar tani dhe përgjithmonë.

Çanta luksoze. Chanel 22 kombinon prakticitetin dhe sharmin , një nga propozimet më të mëdha për sezonin e ardhshëm. Stilet që kanë bërë famën e Maison me C-në e dyfishtë janë të gjitha aty: mes matelasse dhe zinxhirit të artë të ndërthurur me lëkurë. Klasikë shumë të njohur për t'u përditësuar me ngjyra të ndezura.

What will be the most wanted bags of 2023?

Nga mikro në maxi në një çast. Çanta XXL e vitit 2023 është blerësi Icare nga Saint Laurent që “zgjeron” paksa gjithçka: nga logoja e artë e dukshme, deri te kapaciteti gati për të akomoduar të nevojshmen dhe më gjerë.

What will be the most wanted bags of 2023?

Në vitet '90, në realitet, njerëzit e urrenin pak njëri-tjetrin, por sot fanny pack është kthyer në qendër të vëmendjes pikërisht për shkak të joshjes praktike dhe funksionale. Shtoni teknikën (dhe detajet e rrugës) duke e zgjedhur atë në najlon, më mirë nëse riciklohet siç bën Burberry me një nga paketat më të dashura nga fashionistat.

A mund të jetë një aksesor praktik dhe ultra simpatik në të njëjtën kohë? Po, mundet dhe kova e Celine është demonstrimi i përsosur i saj.

What will be the most wanted bags of 2023?

Krijuesi". Një perlë me një dorezë bronzi të artë për dëshmi origjinaliteti. Duhet thënë se, nëse përveç tendencës dëshironi një minimum praktike, Cult Gaia nënshkruan këtë dhe çanta të tjera "perla", shihni çantën Cora, një shportë me rruaza, por dukshëm më e lëvizshme.

What will be the most wanted bags of 2023?

Will we ever tire of Bottega Veneta's Jodie? According to the it girls, it's safe to say no, we've seen a lot over the last fashion month. On the other hand, with its soft and iconic texture, it is simply irresistible.