Kombinohu me Emin

Want an eternal bag? Bli Birkin Hermes

Want an eternal bag? Bli Birkin Hermes

By Emi Seiti / A Birkin, the iconic Hermes bag, is a really significant investment. Savoir faire, leather quality, history and marketing strategy, a truly unique blend of elements contributed to the success of Hermes bags.

Want an eternal bag? Bli Birkin Hermes

Hermès Birkin: Features and prices

Sot pas shumë vitesh, Hermes Birkin mbetet padyshim modeli më ikonë që është prodhuar ndonjëherë. Dizajni i tij unik dhe i strukturuar, si dhe doreza e dyfishtë, ndryshimet në madhësi, ngjyrë dhe lëkurë vazhdojnë të ngjallin një tërheqje të jashtëzakonshme te blerësit e përhershëm. Është mirë të dini se ka ngjyra të vazhdueshme, si e zeza, dhe ato që Hermes prezanton sezonalisht. Dimensionet e një Birkin janë 3: 25, 30, 35 (në të cilin numri tregon gjatësinë).

Want an eternal bag? Bli Birkin Hermes

Por çfarë duhet të dini mirë përpara se të blini një të tillë? Kostoja është padyshim një nga aspektet qëndrore, nga 10 mijë euro e lartë, deri në shifra më të ekzagjeruara.

Want an eternal bag? Bli Birkin Hermes

Want an eternal bag? Bli Birkin Hermes

In November, a very rare Hermes Birkin Faubourg recorded a record sale on the Vestiaire Collective trading platform. The buyer remains anonymous, but not the final figures: the exclusive bags that Hermes had created in 2019 for its vip customers- were sold for 112 thousand euros.

Want an eternal bag? Bli Birkin Hermes

Tiranapost.al